22.6 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

Fusió de patrimoni i música al MAGa de Gandia

– El Museu Arqueològic de Gandia acollirà els pròxims 23 i 24 d’agost Microconcerts amb visita guiada, en el marc del V Concurs de Guitarra de Gandia per a joves intèrprets, dins el XIII Festival de Guitarra de Gandia, Salvador Garcia “Panxa Verda”.

– L’entrada és gratuïta, però per raons de seguretat enfront de la COVID-19 l’aforament serà limitat i cal reserva prèvia a alfred.garcia@gandia.org

– El V Concurs de Guitarra de Gandia es desenvoluparà els dies 25 i 26 d’agost a la Casa de la Marquesa. Hi participen una vintena de joves intèrprets, en 4 categories, des dels 8 fins als 23 anys.

– Està organitzat per l’Escola de Música del Grau, amb la col·laboració dels departaments de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Gandia.

El Museu Arqueològic de Gandia sorprendrà amb música en directe els seus visitants. Així, el 23 i 24 d’agost acollirà microconcerts de guitarra amb visita guiada. L’activitat s’emmarca en el V Concurs de Guitarra de Gandia, que tindrà lloc del 23 al 26 d’agost, amb la col·laboració dels departaments de Patrimoni i Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

És una manera molt original i bonica de convidar a la gent a visitar el nostre Patrimoni artístic i arqueològic, tant al MAGa, com al Museu de les Clarisses… Desitgem que d’ací sorgisquen futures activitats conjuntes”, ha assegurat la regidora de Patrimoni Artístic, Històric i Cultural, Alícia Izquierdo.

Per la seua banda, Rubén Parejo, un dels organitzadors del XIII Festival de Guitarra de Gandia ha remarcat que “és el moment de reinventar-se amb la fusió de l’art i la música”.

Es reprén així “l’activitat musical que feia uns quants anys venia realitzant-se al MAGa, amb cicles de concerts de l’alumnat de l’Escola de Música del Grau”, ha recordat, David López, professor de l’Escola de Música del Grau, organitzadora del festival.

Així, el 23 d’agost hi actuaran al MAGa: Jesús Palacios i Coro Parellada (a les 11 h) i Sandra Cardona i Abel Parejo (12.30 h), guanyadors de l’edició anterior del concurs de guitarra.

El 24 d’agost, a les 19:45 h, serà el torn de microconcerts d’Ausiàs Parejo i David López-Vicent Signes (obres de Claudia Montero).

Concurs de joves intèrprets

20 joves, d’entre 8 i 23 anys, participaran en 4 les categories del V Concurs de Guitarra de Gandia que acollirà la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós:

Gandia Concurs de GuitarraEl dimarts 25 d’agost, a les 16.30 h, fase eliminatòria del concurs. Categories C i D.

El dimecres 26 d’agost, a les 10 h, fase final de totes les categories. A les 19 h, lliurament de premis i prova de guitarres i cordes amb Alejandro Pérez Carpio.

Més informació: www.festivalguitarragandia.com

Articles relacionats