15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Funny Borja un ventall d’activitats a la Platja de Gandia

La platja de Gandia celebrarà el Funny Borja el 30 de juliol

· Art de carrer, música i pirotècnia ompliran els carrers del Grau de Gandia i el passeig Marítim de manera simultània durant el dissabte 30 de juliol 

Amb motiu de l’Any Jubilar Sant Francesc de Borja el Departament de Turisme i el de Política Festiva, amb la col·laboració de la Falla Sant Nicolau Mosquit, han programat el Funny Borja, una sèrie d’activitats que se celebraran el 30 de juliol a la platja de Gandia. Així ho han presentat a roda de premsa el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, i Juanjo Payá, tècnic del departament de Polítiques Festives.

“L’Any Jubilar és una oportunitat per a ficar en l’agenda a la Família Borja i fer-ho des d’una mirada diferent. A més, servirà d’excusa per a seduir als milers de visitants que es trobaran a la platja aquest dia”, ha destacat Mascarell. A més, l’edil ha explicat que “la diversió, la pólvora i la música” esdevindran els elements principals d’un ventall d’activitats ampli.

“Volem donar un trasllat a la nostra platja perquè coneguen la figura de Sant Francesc de Borja”, ha anunciat Payá. Per tant, hi haurà dos blocs d’activitats simultànies, al Grau i al passeig Marítim, on poder gaudir d’una programació lúdica, de carrer i festiva. “Per concloure aquesta festivitat hi haurà un dels castells més grans que ha tingut la platja de Gandia en anys”, ha conclòs el tècnic.

Programa Funny Borja 30 de juliol

– 19 h: Mascletà de Pirotècnia Gironina al passeig Rosa dels Vents.

– 19:15 h: Xaranga de Grup Musical 2×4 al passeig Rosa dels Vents.

– 19:15 h LaDinamo. Music on Cycles. Espectacle itinerant pel passeig Marítim.

– 20 h: Orquestra Bird Band al passeig Rosa dels Vents.

– 20 h: XA! Teatre. Sabates en l’Aire, al Moll dels Borja.

– 22:30 h LaDinamo. Music on Cycles. Espectacle itinerant pel passeig Marítim.

– 23:30 h Castell Borgià de focs d’artifici a l’Espigó Nord.

Articles relacionats