14.1 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Francisco Martínez presenta els eixos del seu programa per a presidir la Federació de Falles de Gandia

– L’equip de treball que vol liderar la Federació de Falles de Gandia busca fer una revisió dels grans esdeveniments del calendari faller

– Francisco Martínez ha aprofitat un desdejuni de treball amb els mitjans de comunicació locals per resumir els eixos de la seua proposta de govern de la Federació de Falles de Gandia que ell pretén presidir

El nou Moviment Faller, que vol liderar la Federació de Falles a partir de la següent legislatura, presenta els pilars fonamentals amb els quals busca millorar la tradicional festa josefina.

En si, el grup encapçalat per Francisco Martínez és un conjunt de persones relacionades, d’una o una altra forma, amb el món de les falles, amb diferents inquietuds i compost tant per gent veterana com per persones joves. Tots amb un objectiu comú, treballar per un consens i per la igualtat entre les diferents comissions de les falles de Gandia.

Més enllà de la idea de germanor entre tots i totes, evident en aquest projecte faller, també hi ha propostes per millorar els actes de l’exercici. Com per exemple la creació d’un pavelló per a les falles, els ciutadans i els turistes, punt d’encontre per a tot el món; la recerca d’una ubicació amb major visibilitat i acústica del Pregó; fer valdre el Museu Faller i dignificar l’edifici central de les falles de Gandia o buscar que a l’escenari de la presentació puga tindre més protagonisme les reines i presidents.

També el Moviment Faller vol democratitzar la fórmula per a ser Fallera Major de Gandia, amb condicions més senzilles, amb la inquietud de poder fer-ho més accessible a totes les falleres de la ciutat, a més d’incentivar la compra d’indumentària i complements al teixit empresarial de Gandia associat a ASCOINGA.

Aquestes i més propostes com crear més esdeveniments per als xiquets i xiquetes que hui en dia sols tenen un únic dia per a ells com el Festival Musical Infantil i donar-los més protagonisme dins del calendari faller són punts fonamentals del programa que portarà a terme Francisco Martínez i tot el seu equip a partir de les pròximes eleccions.

Articles relacionats