FORD-ALMUSSAFES ESTÀ A PLE RENDIMENT

Així ho ha indicat Machado als mitjans de comunicació després de mantenir una reunió de treball amb l’alcalde de València, Joan Ribó, el director de Fabricació de la companyia, Dionisio Campos, i el d’Assumptes Governamentals, Fernando Acebrón.

Machado ha destacat que la planta d’Almussafes està “saturada” i enguany aspira a arribar a una producció total de 420.000 cotxes. “Hem transformat la fàbrica i ara mateix estem desbordats”, ha manifestat el president de la companyia a Espanya.

Alhora, tant Ribó com Machado han manifestat la seua preocupació per les connexions ferroviàries a la Comunitat Valenciana i, en concret, per l’arribada del Corredor Mediterrani. En este sentit, el president de Ford Espanya ha insistit que esta qüestió és fonamental per a la companyia ja que la fàbrica valenciana és sobretot exportadora.

En similars termes s’ha pronunciat Ribó, qui ha mostrat la seua preocupació per la logística de la Comunitat i el desenvolupament del Corredor Mediterrani perquè, segons ha destacat, per a Ford és “vital” esta qüestió. De fet, els ha traslladat que el primer viatge que ha fet com a alcalde ha estat anar a Madrid per a mantindre una trobada amb la ministra de Foment per a abordar qüestions com la instal·lació ferroviària del Corredor o el túnel passant. “Els problemes logístics que té esta comunitat també els té Ford”, ha recalcat.

D’altra banda i preguntat per si de cas serà “una competència” per a la companyia Ford que Tesla Motors instal·lés una fàbrica de cotxes elèctrics a la Comunitat Valenciana, Machado ha negat este extrem i, tot i que ha manifestat desconèixer els plans de la companyia estatunidenca, ha manifestat que “benvingut siga” tot el que aporte a la regió valenciana activitat econòmica. “Tant de bo vinguera més gent a instal·lar-se a la Comunitat i aprofite la base de proveïdors i d’infraestructures que hi ha ací”, ha destacat.

“El concepte de Ford sempre ha anat que la tecnologia estiga a l’abast de tot el món i Tesla això encara no ho ha aconseguit perquè està a l’abast de molt poquets”, ha puntualitzat.

Et Pot Interessar