El Fons de Cooperació Municipal es mostra generós amb Gandia

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, ha anunciat que la Secretaria Autonòmica de Presidència atorgarà una subvenció de 409.400 € procedents del Fons de Cooperació Municipal a Gandia. Aquesta quantitat se suma als 770.000 € que també rebrà de la Diputació de València, dins el programa SOM, per a invertir-los en serveis i obres municipals. 

    Milvaques també ha comunicat que Gandia rebrà 76.681 € en ajudes directes de la Diputació de 2017 per a compensar els danys causats a la nostra ciutat pels temporals de pluges de 2016.

    D’altra banda, el co-portaveu del Govern, José Manuel Prieto, ha informat de l’inici de la licitació pública el contracte de serveis consistent en el manteniment i conservació de les instal·lacions de protecció contra incendis dels edificis i dependències de l’Ajuntament. Això permetrà actualitzar les infraestructures contra incendis. S’hi actuarà en tota la xarxa, però es prioritzarà el poliesportiu, el CEEP Enric Valor, el CEIP Joan XXIII i l’Escola Infantil Municipal del Centre Històric. El pressupost de licitació és de 214.876,03 € (53.719,01 a l’any) durant 4 anys, prorrogable fins a 1 any màxim.

Et Pot Interessar