20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

FOMENT COMPTA AMB UN PRESSUPOST DE 165.000 EUROS PER A CONSOLIDAR-SE COM A REFERENT ECONÒMIC, CULTURAL I SOCIAL

Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia (Foment AIC) ha aprovat un pressupost de 165.660 euros per a 2016, amb el que pretén assolir l’objectiu de refermar-se com a referent cultural, social i econòmic de la comarca .

Diumenge l’entitat va celebrar la seua Junta General Ordinària, en la que després de la lectura de l’acta es va aprovar la liquidació del pressupost de l’exercici 2015.
A continuació, es va fer lectura de la memòria de l’exercici 2015, en la qual van destacar i es van nomenar les activitats realitzades per les diferents Àrees de Treball (Àrea Social, Econòmica, Cultural i Empresarial).

Va quedar aprovada per unanimitat la Memòria del 2015, la Memòria econòmica del 2015 i el pressupost del 2016, que és de 165.660€.
Es va ratificar l’acord de la junta directiva d’aprovar la incorporació dels socis Salvador Gregori i Iván Patuel a la Junta Directiva com a assessors. La figura de l’assessor permet prémer l’ambient social i noves aportacions des del punt de vista social, polític i la visió dels joves emprenedors.
El president va iniciar el seu informe fent un breu repàs als tres anys de presidència de la Junta Directiva de Foment, ressaltant l’esforç a aconseguir reconduir econòmicament a la Societat, minimitzant les pèrdues i tenint un saldo positiu en el balanç corrent, ingressos menys despeses. A més, va indicar que durant l’exercici 2015 s’han realitzat les necessàries inversions de manteniment de l’edifici: jardí, estalvi energètic amb el canvi de llum a led, remodelació i manteniment d’estades i va anunciar que per a aquest exercici es va a abordar un pla d’eficiència energètica (canvi de finestres).
Va subratllar els assoliments a dotar de contingut més actual a la institució: “la nostra estreta sintonia amb FAES (Federació d’Associacions Empresarials de la Safor), ha dinamitzat enormement a Foment”. Així mateix, va destacar la bona relació amb l’administració local i de totes les formacions polítiques i socials de la ciutat: “aquestes bones relacions consoliden el nostre paper com a referent social, cultural i empresarial de la nostra ciutat”.
Foment alberga diverses associacions i empreses associades a Foment: Associació Club d’Escacs, Associació Fotogràfica, Filatèlia i Numismàtica, Associació Administració de Finques, Cercle d’Economia de la Safor (CES), Associació Immobiliària de la Safor i Marina Alta MLS Gandia, Associació per al Networking a la Safor (NWS4), Federació de Falles de Gandia, Associació Cultural Hypatia, a més d’algunes empreses de la ciutat i la comarca.

Articles relacionats