FITUR PREMIA EL TREBALL D’INVESTIGACIÓ D’UN PROFESSOR DEL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV

La Fira Internacional de Turisme, FITUR, ha fallat el PremiTribuna FITUR Jorge Vila Fradera, destinat a reconèixer el millor treball de recerca acadèmica relacionat amb el sector del turisme. En aquesta XVII edició, la distinció ha caigut en “La col·laboració públic – privada en els ens mixts de gestió i promocions turístiques, la visió dels socis públics i privats”, de Joan Carles Cambrils Camrena, professor del grau de Turisme al campus de Gandia de la Universitat Politècnica. Aquest estudi elabora una anàlisi dels ens públic-privat, que gestionen àmplies àrees del turisme en destinacions locals d’Espanya.

 

A través d’aquest premi es reconeix l’esforç i la dedicació que els experts, mitjançant l’estudi i la recerca, han realitzat per a aconseguir una indústria turística d’excel·lència.
Així mateix, a aquest guardó de recerca turística optaven els projectes “Interiorització de les normes de qualitat en el sector turístic: motius i efectes sobre els resultats”, que el seu objectiu és analitzar els motius, processos i efectes de la interiorització que es duu a terme en les organitzacions turístiques d’Espanya certificades amb la Q de qualitat turística, i “Sistemes de puntuació d’hotels en Internet”, que realitza un estudi detallat de les pàgines web que arrepleguen dades i valoracions sobre hotels, centrant-se en les dos principals, Trip Advisor i Booking, descrivint així el seu sistema i incidint en les seues principals diferències.

Et Pot Interessar