25.8 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Fira Mercat Gandia obri les portes al Tatuatge i l’Estètica

RRSS ESTETICA• Del 6 al 8 de març, Fira Mercat Gandia acull 14 establiments professionals i clíniques de l’art i tècnica de tatuatges, pírcings, micropigmentació, manicura, maquillatge i estètica…

• Horari Fira Estètica i Tattoo: Divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21.30 h. Diumenge, d’11 a 14 h. Al Mercat Municipal del Prado.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, va presentar la I Fira Estètica i Tattoo, la sisena de les 8 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia. Del 6 al 8 de març, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21.30 h. Diumenge, d’11 a 14 h).

 

 

AO 1317 copia 1“Hem sigut capaços de cobrir quasi tots els aspectes que guarden relació amb l’estètica i el tattoo. És la primera mostra d’aquestes característiques que es celebra a Gandia”, ha assegurat Martínez.

Així, hi seran presents 14 professionals:

• 6 tatuadors i especialistes en pírcings.
• 4 clíniques que ofereixen: depilació làser, tractaments facials i corporals, cirurgia plàstica, trasplantament capil·lar, pico-làser (eliminació de tatuatges), micro blaiding (maquillatge permanent) i crio-lipòlisis (reducció cèl·lules grasses).
• 4 centres d’estètica, henna, ungles i pestanyes.

Articles relacionats