18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Fira Mercat Gandia estrena l’Outlet Cerimònia

• Roba, joies, fotografia, taules dolces… Per a esdeveniments i cerimònies, de l’11 al 13 de febrer a l’espai Fia Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado. Amb activitats complementàries, com ara desfilades de moda. Més informació: https://firamercat.gandia.org/

• 3.350 persones (84% de Gandia) acudeixen a l’Outlet de Moda el cap de setmana passat i valoren amb un 9,4 (sobre 10) la primera mostra de 2022.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la segona mostra d’aquesta primera edició de Fira Mercat Gandia 2022, que tindrà lloc de l’11 al 13 de febrer.

RDP CERIMONIA 1

Estarà protagonitzada per la roba, les joies, la fotografia i les taules dolces per a cerimònies i esdeveniments. L’Outlet Cerimònia s’inaugurarà divendres a les 11 h a l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado amb horari de divendres i dissabte, d’11 h a 14.00 h i de 17 a 20.30 h i diumenge d’11 h a 14.00 h.

Segons ha explicat la regidora, Outlet Cerimònia és una novetat dins de Fira Mercat, ja que fins ara s’havia barrejat amb l’Outlet de Moda, per la qual cosa els expositors de cerimònies van proposar separar ambdues tipologies perquè operen amb preus diferents. «El sector de la cerimònia ha patit prou perquè es van cancel·lar tots els esdeveniments i aquest outlet serà l’oportunitat per a donar suport al sector i que facilitar les vendes de les existències que tenen», ha assenyalat.

L’outlet d’aquest cap de setmana reunirà roba de cerimònia d’home i dona, fotografia, joies, taules dolces; en definitiva, totes aquestes idees relacionades amb un esdeveniment. A més, Ferrer ha anunciat que es realitzaran una o dos desfilades dins d’aquesta fira de les quals encara falta concretar l’horari i data. Es comunicarà pròximament a la web i xarxes de Fira Mercat. «A banda, els expositors que no siguen de roba estan preparant bones ofertes per a competir en l’outlet», ha afegit.

Per finalitzar, la regidora de Comerç ha volgut animar la gent a acudir a l’Outlet Cerimònia: «Encara que no tingueu previst res, sempre es necessiten fons d’armari. Es pot aprofitar l’ocasió i entre totes i tots donar suport al comerç», ha destacat.

Balanç Outlet Moda del 4 al 6 de febrer

Tal com ha apuntat Ferrer, tot i ser un cap de setmana en què estava la Crida i dissabte el temps no va acompanyar, van acudir a l’Outlet Moda 3.350 persones. La valoració dels visitants ha sigut d’un 9,4 i la dels expositors d’un 8,8 (ambdues puntuacions sobre 10). «Els expositors estan molt contents. Hi va haver molts que van gastar les existències i van haver de portar més material de les botigues. Es tractava d’això, de fer un outlet perquè es pogueren llevar un poc la mercaderia i començar temporada nova», ha afegit.

Segons les xifres recollides en les enquestes, la majoria dels visitants, un 84%, eren de Gandia, Grau i Platja. La resta provenien de la Safor (11%) i un 5% de fora de la comarca. «Tenim control d’aforament i hi havia moments en què havies d’esperar al fet que eixiren uns per a entrar altres», ha explicat Ferrer. A més, ha ressaltat que l’espai de Fira Mercat Gandia, a diferència dels outlets més massius realitzats a la carpa, és un espai més adequat i amb millors condicions per a portar a terme les fires.

Programació de la 1a edició

Cal recordar, que està disponible el calendari d’enguany a la web (https://firamercat.gandia.org/). La segona edició començarà el primer cap de setmana d’abril fins a juny; la tercera tindrà lloc de setembre a mitjan novembre i la quarta tancarà al Nadal. Tot i això, hi ha dates que es confirmaran més avant. La primera edició té programades les següents fires:

– 4 al 6 de febrer: Outlet Moda
– 11 al 13 de febrer: Outlet Cerimònia
– 18 al 20 de febrer: Outlet calçat i complements
– 25 al 27 de febrer: Fira del Vi
– 4 al 6 de març: Estètica i tatuatge
– 11 al 13 de març: Espai Moda

Articles relacionats