La Fira de l’Automòbil de València tanca amb un augment de vendes superior al 20%

El saló de l’Autmòbil Fira València ha trencat els seus propis registres en portar venuts a les 14 hores de dimecres 6 de desembre un total de 3.468 unitats, la qual cosa suposa superar fins a en un 20,5% les xifres de vendes de l’edició de l’any passat a falta encara de comptabilitzar les xifres de venda de dimecres de vesprada, moment del tancament de la fira.
Aquest registre provoca que la Fira de l’Automòbil «se situe ja com el certamen comercial més rendible del país» amb una mitjana de 578 cotxes venuts en cadascuna de les sis jornades en les quals s’ha desenvolupat el certamen, segons ha informat l’organització en un comunicat.
A més, la Fira de l’Automòbil s’ha vist confirmada pel públic visitant. Segons les dades disponibles al migdia de dimecres, la xifra de visitants havia superat ja els 64.000 assistents, la qual cosa suposa, així mateix, un creixement del 6% respecte a les xifres disponibles a la mateixa hora de l’edició anterior.
Segons aquests registres, la procedència dels visitants s’ha diversificat de forma molt notable, ja que s’ha notat un increment de públic assistent procedent de províncies limítrofes com ara Tarragona, Murcia, Teruel, Albacete i Conca així com Madrid, molts d’ells visitants que combinen les seues vacances del Pont de Desembre en el Mediterrani amb la visita a Fira València.
«Tot açò ratifica l’èxit de la fira en una edició molt especial en la qual celebrava el seu vint aniversari. Ha sigut el colofó als vint anys de fira i a la qual, sens dubte, ha sigut la major fira de l’automòbil de la seua història», ha assenyalat l’empresari Raúl Palacios.
«Si hem batuts rècord en superfície expositiva ocupada amb més de 75.000 metres quadrats i en el nombre de vehicles a la venda, també hem superat unes xifres de venda que fa uns anys eren un autèntic somni», ha explicat l’empresari valencià, qui també ha destacat que «aquestes xifres de vendes suposen que pràcticament tot l’aparador amb els quals veníem a exposar a la fira s’ha venut».

Et Pot Interessar