Fira i Festes en ple desembre

L’Ajuntament de Gandia no ha reparat en les despeses a l’hora de planificar la campanya d’animació nadalenca. La gran quantitat d’activitats, unides a temperatures més bé primaverals i a la fira d’atraccions que per primera vegada s’ha instal·lat en Nadal, fan que la ciutat semble viure una segona Fira i Festes o un Nadal austral.

Només les barretines del Pare Nadal en les cavalcades que amb motiu de les festes nadalenques s’han celebrat divendres i dissabte organitzades per les respectives juntes de districte, fan eixir de dubtes. La resta són espectacles i concerts a l’aire lliure, mercats als carrers i atraccions. 
Este dissabte s’ha celebrat la cavalcada de la República Argentina- plaça El·líptica, que va partir a les 19.00 hores des de la República Argentina fins la plaça Crist Rei i tornada a la plaça El·líptica. La iniciativa tenia caràcter solidari, ja que es recollia roba per al col·lectiu Alma de Acero.
La cavalcada del barri de Corea es va celebrar divendres des del carrer Tossal fins al Centre Social, on el Pare Noel va rebre a tots els xiquets per recollir les seues cartes.

Et Pot Interessar