17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Fira Fitness la penúltima cita de la Fira Mercat Gandia 2021

– Es desenvoluparà del dijous 28 d’octubre fins al dissabte 30 (matí i vesprada) i inclou 13 expositors d’interior relacionats amb el món esportiu i la salut que es complementaran amb 12 estands d’exhibició i de pràctica esportiva a l’exterior proposats per gimnasos locals.

– Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç: “Aquesta fira està a mig camí entre les fires tècniques i les mostres de més afluència pel seu caràcter universal de pràctica esportiva”.

– Peiró, president de l’associació empresarial de gimnasos de Gandia: “La iniciativa serveix per a professionalitzar el sector i per a oferir garantia en l’assessorament de serveis i productes”.

– Òscar Faus, membre de la directiva de l’associació: “La idea és transmetre il·lusió a la gent perquè s’anime a fer esport i a cuidar la seua salut”.

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, acompanyat del president de l’associació empresarial de gimnasos de Gandia, Esteban Peiró, i el membre de la directiva d’aquest organisme, Òscar Faus -entitat col·laboradora de la iniciativa- ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a fer un balanç de la darrera mostra d’Immobiliària i per a presentar la Fira Fitness, penúltima cita d’aquesta tercera edició de Fira Mercat Gandia que es desenvoluparà des del propvinent 28 fins al 30 d’octubre a la Plaça del Prado.

Cal recordar que la Fira Mercat és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Gandia que persegueix dinamitzar el consum i els comerços de la nostra ciutat, així com la seua capacitat d’atracció cap a l’exterior, amb totes les mesures de seguretat adaptades al nou context sanitari.

Aquesta fira que inclourà 13 expositors (12 de Gandia i un d’Oliva) relacionats amb el món esportiu i la salut (indooroutdoor, nutrició, crossfit, box, ioga, pilates, tonificació, zumba, dansa, bike, material esportiu y altres) “està a mig camí entre les fires tècniques i les mostres de més afluència a causa del caràcter i la pràctica universal del fitness, i de l’esport en general”, ha declarat Martínez, qui ha destacat que aquesta mostra comptarà a l’exterior de la plaça amb més d’una desena de disciplines esportives d’exhibició relacionades amb el fitness, les quals, a més, també estaran orientades a la participació dels visitants.

Segons ha explicat el responsable de Comerç, aquesta fira incrementarà l’afluència de visitants, “sempre que l’oratge ens respecte”, perquè es desenvolupa en un dels espais més concorreguts de la ciutat i perquè, a més, coincidirà amb el Mercat de les Flors que se celebrarà a l’exterior del Prado.

Per la seua banda, Peiró ha agraït a l’Ajuntament el fet de posar en valor “un dels sectors més castigats per la pandèmia com és el fitness” i d’organitzar una mostra d’aquest àmbit per primera vegada a la capital de la Safor que “serveix per a professionalitzar el sector i per a oferir garantia en l’assessorament de serveis i productes” davant l’intrusisme online auspiciat amb la pandèmia.

Finalment, Faus ha animat a tota la ciutadania de Gandia i de la comarca a apropar-se a la fira i ha afegit que les activitats que es desenvoluparan a l’exterior corresponen a les propostes dels gimnasos de Gandia que han decidit participar en aquesta mostra amb la “idea de transmetre la il·lusió perquè la gent s’anime a fer esport i a cuidar la seua salut” amb el dinamisme i la diversió de les activitats.

Resultats Fira Immobiliària

Ferran Martínez també ha fet balanç de la mostra Immobiliària, celebrada el cap de setmana passat, per la qual van passar vora 1.400 persones. “És una xifra d’èxit semblant a la Fira de Reformes i que ha estat més limitada tenint en compte que el divendres va estar diluviant tot el dia, fet que va afectar l’afluència”, ha exposat l’edil.

Sobre la procedència de les persones que van visitar la fira, els paràmetres es mantenen pràcticament similars a la mostra anterior amb un 66 % dels visitants de Gandia/Grau i Platja; un 26% de la Safor i un 8% de fora de la comarca.

Plena satisfacció també pel que fa a la valoració de visitants amb un 9,5 (sobre 10), la més alta des de l’inici de la Fira Mercat, i dels expositors, amb un 8,1, xifra que va en la tònica habitual de la Fira Mercat.

L’última Fira Serveis Audiovisuals (del 3 al 5 de novembre)

Fotografia, vídeo, produccions, publicitat, editorial, moda, producte, boda, comunió, infantil i corporativa… compta amb la col·laboració de la recentment constituïda Associació de Fotògrafs i Videògrafs Professionals de la Safor (FV’s) i serà l’única que es desenvoluparà entre setmana. Les inscripcions encara estan obertes i, de moment, hi participen 10 expositors.

Horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.

Articles relacionats