21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Finalitzen les obres del carrer Atlàntic a la Platja de Gandia

 

· L’actuació ha suposat la reforma integral del vial entre els carrers Alcoi i Illes Canàries

 El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell acompanyat per l’edil de turisme, Vicent Mascarell i la presidenta de la Junta de Districte de la Platja, Vicenta Ferrer, han visitat aquest matí les obres del carrer Atlàntic que van finalitzar aquesta mateixa setmana.

Una actuació amb un pressupost pròxim als 600.000 € realitzada dins del pla de vials i que ha permés millorar un tram de 600 metres d’aquesta via comprés entre els carrers Alcoi i Illes Canàries adaptant la secció del carrer al Pla Director, ja que s’ha actuat baix la superfície substituint les canalitzacions antigues.

La intervenció ha projectat una calçada per a circulació de vehicles en una única direcció de 3’50 metres d’amplària, zones d’estacionament en cordó en un costat de la calçada de 2 metres d’amplària i voreres de 2 i 2’50 metres amb escocells per arbratge integrats en la vorera de major amplària.

Paral·lelament, s’han renovat les canalitzacions d’enllumenat públic en voreres, recol·locat d’embornals, plantat espècies arbòries en els escocells i instal·lat la xarxa de reg corresponent, a més col·locar de mobiliari urbà (bancs i papereres).

En definitiva, una nova actuació encaminada a ampliar els espais per als vianants, millorar els serveis i plantar arbres i plantes que ajuden a rebaixar la temperatura en la via pública.

Articles relacionats