22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Finalitzen les Festes del Raval amb una dosi de recuperació emocional pel barri

El diumenge passat van finalitzar les Festes del Raval en honor al Santíssim Ecce Homo, una programació molt diversa d’espectacles, concerts i altres activitats que es va desenvolupar a diferents espais de la barriada amb totes les mesures de seguretat davant la COVID.

Les activitats van començar el divendres a la plaça Sant Josep amb espectacles d’humor, música i dansa, on va estar present l’Alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la presidenta de la Junta de Districte del barri, Amparo Victoria, i altres representants municipals, i van concloure el diumenge al mateix emplaçament amb un castell pirotècnic que va posar el fermall d’or a unes festes que han contribuït de manera segura a la recuperació emocional del veïnat del Raval.

“Ens hauria agradat sentir la calor dels veïns i de les veïnes, però cal adaptar-se a la situació i respectar totes les mesures de seguretat. Esperem que el pròxim any ho puguem celebrar en millors condicions i que ens puguem abraçar entre tots i totes”, ha destacat Victoria.

Articles relacionats