23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Asunción Román Fenollar guanya el VII Concurs de Pebrera Farcida d’Oliva

• El segon premi ha recaigut en les pebreres cuinades per Paco Gilabert Mascarell

• El jurat ha atorgat el primer premi de ‘Pebreres a les Escoles’ a la classe de 6é B del col·legi Verge dels Desemparats

Asunción Román Fenollar ha resultat guanyadora del VII Concurs Amateur de “Pebrera Farcida d’Oliva” celebrat aquest cap de setmana en el passeig de Lluís Vives d’Oliva, on també han tingut lloc dos showcookings a càrrec de Mavi Pérez i Pepe Cotaina, degustacions dels productes cuinats i una exposició de pebreres realitzades pels escolars de cinqué i sisé de tots els col·legis del municipi.

La guanyadora ha rebut el diploma acreditatiu de l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, i del regidor de Turisme, Kino Calafat. A més, ha obtingut una cistella de productes gurmet del Mercat Municipal, per valor de 100 euros, i la possibilitat de ser la protagonista del showcooking que Oliva Turisme celebrarà en Fitur 2022.

El segon premi ha recaigut en les pebreres cuinades per Paco Gilabert Mascarell, que també ha rebut el seu diploma acreditatiu, una cistella valorada en 50 euros i un val per a un sopar de 2 persones.

El jurat ha estat integrat pel president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva GastrolivaPaco Oltra «Soqueta»; Joan Clement, xef i assessor de L’Exquisit *Mediterrani; Núria Mollá, autora del blog ‘Mamis and Kids’ i Nela García de ”Cocinemos junt@s en mi cocina”.
La pebrera farcida en els col·legis

Paral·lelament, s’ha celebrat l’exposició de les 24 figures que ha realitzat l’alumnat de cinqué i sisé de tots els col·legis d’Oliva. El jurat ha atorgat el primer premi a la classe de 6é B del col·legi Verge dels Desemparats. En aquesta convocatòria han participat al voltant de 600 xiquets i xiquetes d’Oliva que han elaborat aquestes rèpliques de la pebrera farcida.

Articles relacionats