16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Finalitza la challenge provincial d’Escoles de Ciclisme amb un sobresalient per al Triasport-Gandia

– Punt final de  la challenge provincial de ciclisme d’escoles a Ontinyent amb els deures molt ben fets per part de l’escola Triasport Gandia.

El gandià Dani Sánchez va començar, com ha sigut habitual al llarg de la temporada, aconseguint el segon lloc en promeses amb un Sergi Esteban que va acabar quinzé en la seua primera temporada.

La categoria de principiants de primer any acabe amb un cinqué lloc per a Alex Sánchez mentre que Andrea Contero acabe en segona posició però proclamant-se campiona de la challenge.

En principiants de segon any, Andreu Sansaloni va intentar conservar el subcampionat fins a l’últim moment, ja que es va escapar en l’última volta en la que va cedir en els metres finals i finalitza  sisé.

En la categoria d’alevins de primer any, Sergi Margarit va acabar en la sisena plaça i Irene Flores va aconseguir un tercer lloc per a assegurar-se el subcampionat.

Els alevins de segon any va tindre a Carla Bañuls com a protagonista, ja que és la primera ocasió que acaba segona no obstant això guanya la challenge amb diferència, quarta acabaria Carla Martínez.

Els infantils de primer any va tindre a Marc Iborra molt actiu encara que en les últimes voltes va cedir i acabe cinqué mentre que Jorge Flores seria desè.

Finalment en els infantils de segon any, Joan Corbi acabaria quinzé i Borja Martínez vigèsim.

En aquest cap de setmana es va disputar una nova prova d’escoles en la modalitat de BTT a Aiora on el daimuser Aron Bueno del Cellers Xalo acabe en el lloc tretzé.

Sempre no guanya el més fort

Aquest passat divendres amb motiu de la festa d’escoles de ciclisme que va tindre lloc en la Marina de València en la zona de l’ Amèrica Cup, els gandians Dani Sánchez i Andrea Contero van véncer en les categories de promeses i principiants respectivament.

IMG20210917185624En la prova va estar present el navarrés Miguel Indurain on va recalcar a tothom i especialment als pares, “que el més fort no sempre guanya i menys hui. Cal saber córrer, molt de cap, ben col·locat i saber el moment oportú d’atacar”.

“No cal forçar als xiquets i menys a aquestes edats i donar-los tanta pressió com per exemple a França que des de Bernard Hinault cap francés ha guanyat el Tour, però ells cada dos anys cremen a algun”.

Sobre l’actual situació del ciclisme espanyol, el cinc vegades campió del Tour apuntava a aquest mitjà “que abans guanyàvem tant per què la pràctica totalitat de l’escamot era europeu ara tot s’ha globalitzat i venen corredors de tot el planeta i per descomptat és més complicat véncer però tinc la seguretat que prompte ho farem de nou però no amb tanta facilitat”.

Articles relacionats