17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Cicle de Tertúlies “SECRETS (el que no volen que sapiem)”.

Cicle de Tertúlies “SECRETS (el que no volen que sapiem)”.

– Jubilats i Pensionistes de la Safor organitzen per al curs 2021-22 un cicle de Tertúlies sota el lema de “SECRETS (el que no volen que sapiem)”.

Les tertúlies programades tenen dos objectius prinicpals.

El primer és tractar de donar informació per a ajudar en les decisions de cada persona (energia elèctrica, visió ètica de la relació de la societat amb la gent gran, alternatives a les residències, pensions, economia).

I el segon és intentar millorar la qualitat de vida del nostre grup d’edat (emergències sanitàries en el major, sexualitat, eutanàsia, salut mental)

Les tertulies es desenvoluparan en Foment de Gandia amb assistència lliure i gratuïta fins a cobrir l’aforament.

PROGRAMACIÓ CICLE DE TERTÚLIES 2021-22 SECRETS (el que no volen que sapiem)

7-X-21: (dijous) Energia Elèctrica: evolució, actualitat i alternatives. Sr. Constantino Torregrosa Cabanilles. Professor Universitat Politècnica de València. Campus de Gandia. Presenta: Josep Vicent Llinares, Professor Campus de Gandia.

9-XI-21: (dimarts) Emergències sanitàries en la Gent gran. Dr. Sr. Manuel Solera Suárez. Intensivista. Hospital Francesc de Borja de Gandia. Presenta: Alfredo Cortell. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

16-XII-21: (dijous) Relació de la Societat (polítics, serveis i població en general) amb la Gent Major des del punt de vista ètic. Sr. Agustín Domingo. Professor de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València. Presenta: Lola Miñana. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

13-I-22: (dijous) Per a un envelliment actiu i solidari: el cohabitatge sènior. D. Àlvar Martínez-Vidal. Professor jubilat d’Història de la Medicina i de la Ciència. Adscrit a l’Institut universitari Lopez Piñero– Universitat de València i membre del col·lectiu Garba Cohabitatge. Presenta: Ximo Vidal. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

10-II-22: (dijous) Sexualitat en la Gent gran. Sr. Joan Sanchis Moll. Psicòleg. Unitat de Sexologia del Departament de Salut de Gandia. Presenta: Jesús Romero. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

10-III-22: (dijous) Eutanàsia: conéixer la nova Llei per si ens interessa utilitzar-la. Dra. Sra. Silvia Mazza. Presidenta del Comité de Bioètica del Departament de Salut de Gandia. Presenta: Josep Blai Ballester. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

7-IV-22: (dijous) La Salut Mental en la Gent gran. Dra. Sra. Inmaculada Albi Gascó. Psiquiatre. Equip de Salut Mental del Departament de Salut de Gandia. Presenta: Pau Lopez. Jubilada.

5-V-12: (dijous) Pensions, cap a on anem? D. Ramon Franquesa. Economista. Professor d’Economia Mundial en la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Membre de Xarxa Socialisme 21. Fundador i activista de Marea Pensionista en Catalunya. Presenta: Charo Nicolau. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

9-VI-22: (dijous) Economia: Com ens afecta a la Gent gran. Sr. Antonio Marco. Economista. Membre d’ATTAC. Presenta: Antonio Agustí. “Jubilats i Pensionistes de la Safor”.

Organitza: Jubilats i Pensionistes de la Safor
Lloc: Foment de Gandia,. C/ Sant Francesc de Borja, 56
Horari: 19 hores. Entrada lliure fins a completar aforament

Articles relacionats