17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Finalitza la campanya “Per un Futur” per recollir material escolar

• Durant els mesos d’agost i setembre, NNGG Gandia ha dut a terme una campanya de recollida de material escolar, a favor de Càritas Gandia.

• David Ronda: “Una vegada més la ciutadania respon i col·labora amb les persones que ho necessiten en aquests moments durs”.

Durant els mesos d’agost i setembre, Noves Generacions del Partit Popular de Gandia ha dut a terme una campanya de recollida de material escolar destinada a Càritas Interparroquial Gandia, que s’encarregaran de traslladar aquesta ajuda a les famílies amb escassos recursos perquè els seus fills en edat escolar tinguen les mateixes oportunitats.

Aquesta campanya tenia com a objectiu conscienciar a la ciutadania en general i als joves en particular que ho tenen tot, que valoraren el que uns altres no tenen i sobre el necessari que és en aquests difícils temps ajudar als altres.

Des del col·lectiu juvenil del PP es pretén proporcionar material escolar als xiquets de famílies que pateixen dificultats econòmiques.

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha explicat que la idea de Noves Generacions és “una vegada més, ens impliquem ajudant a la gent necessitada i associacions benèfiques, col·laborant amb elles mitjançant aquestes campanyes”, afegint, “com indica la nostra campanya, PER UN FUTUR, l’objectiu era que a ningú li falte durant el curs escolar cap material”.

Aquesta campanya s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2021 de l’entitat local, dins de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix María García qui ha remarcat “queda clar que enfront dels problemes i dificultats que ens hem trobat durant la pandèmia, la gent col·labora aportant el seu granet d’arena als més necessitats”.

Ronda ha reivindicat “la solidaritat, el compromís i els valors que conformen Noves Generacions”, “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”.

Articles relacionats