25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Finalitza el programa “Digitalitza el teu negoci d’hostaleria” amb una bona acollida 

  • 34 negocis de Gandia han participat als diferents tallers oferits per tal de sensibilitzar a aquest sector de la necessitat d’adaptar el seu negoci a l’entorn digital, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement de l’empresa.

El Programa “Digitalitza el teu negoci d’hostaleria”, organitzat per l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació del Ajuntament de Gandia, ha finalitzat amb molt bona acollida per part del sector. Han sigut 34 els negocis de la ciutat que han participat als diferents tallers oferits, tots ells amb la finalitat de sensibilitzar a aquest sector tan arrelat a la nostra ciutat, de la necessitat d’adaptar el seu negoci a l’entorn digital, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement de l’empresa.

Les noves tecnologies estan canviant dràsticament la forma en què els clients viuen l’experiència gastronòmica i la manera de relacionar-se amb els establiments. Per això, el sector ha acceptat el desafio de canviar el model de negoci per tal de fer front a les noves formes de consum. Tots els participants han tingut l’oportunitat de formar-se en les diferents ferramentes que hi ha al seu abast per a poder adaptar el negoci a l’entorn digital: des de triar l’estratègia adequada per a iniciar la transformació digital, fins eines de geolocalització, promoció i gestió de xarxes socials, així com, gestió automatitzada de les relacions amb els clients, fotografia gastronòmica i fins i tot aspectes de la gestió d’equips i lideratge, ha assegurat la regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer.

Han sigut 6 tallers que han permés als participants conèixer eines per a reinventar el seu negoci, captar més clientela, oferir millors serveis als seus clients i en definitiva, fer de la digitalització una oportunitat.

Articles relacionats