FESTA GASTRONÒMICA A LA PLATJA DE GANDIA

Gandia ha reivindicat per quarantè segon any consecutiu la seua condició de bressol de la fideuà amb una nova edició del concurs internacional, que enguany ha donat un guanyador de casa, el restaurant Boga de la platja de Gandia, gestionat per la Fundació Espurna, una entitat destinada a l’atenció integral a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

El Moll dels Borja ha servit d’escenari per a un esdeveniment gastronòmic que ha reunit desenes de cuiners i restauradors, alguns d’ells internacionals, i que enguany presentava diverses novetats, com l’obertura al públic del certamen i l’eliminació del dinar oficial.

El segon premi a la millor fideuà ha estat atorgat al restaurant “Bandolero”, de Córdoba, i el tercer premi al restaurant Les Rotes, de Dénia.

La Cafeteria Tropical, de Tavernes de la Valldigna, ha guanyat el premi al millor postre, mentre que l’IES Llopis Marí de Cullera ha estat guardonat amb el premi a la millor escola. El premi al millor restaurant estranger ha sigut per al restaurant Migas, de Pequín.

Et Pot Interessar