18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Fem Camí Net va arreplegar de nou la “Basuraleza” al gorg del Tarrassó

 

 

El darrer dissabte, 27 novembre, el col·lectiu Fem Camí Net han fet la seua eixida mensual per arreplegar “Basuraleza” i gaudir de la natura en bona companyia. La zona d’actuació ha sigut des de l’institut direcció al gorg del Tarrassó, on s’han retirat objectes i deixalles que hi havia risc que amb el pas del temps acabaren dins del curs del riu.

Malauradament, una vegada més, és de destacar la presència de llaunes i envoltoris de menjar recents en zones ja netejades en diverses ocasions, sempre en espais on la socialització humana és més freqüent.

Perquè som l’única espècie que no cuida el seu entorn? Incomprensible la mateixa gent que disfruta d’anar de “picnic” a la natura no entenga que cal respectar els paratges nets i verges.

Fem Cami Net 1
Tot i la feina feta, hi ha un espai molt a prop del riu ple de deixalles, ja que les marraixes, sabates, botelles de plàstic i vidre, restes de sistemes de goteig, llaunes… tota una variant d’objectes, estaven tan integrades i eren tantes que no es va poder restaurar tota la zona.

Des de Fem Camí Net han assenyalat que “Tornarem! Vols sumar les teues mans? Contacta’ns!”

Articles relacionats