23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Felipe Orts prolonga el seu compromís amb el Burgos BH

 

La sensació espanyola del ciclocròs manté l’acord amb l’esquadra burgalesa un any més per a continuar fent passos en la carretera i elevar el llistó sobre el fang.

El Burgos BH s’acosta a la fi d’any i continua treballant en el projecte del pròxim curs. Felipe Orts renova el seu contracte després d’una temporada plena de novetats per ser el seu primer any en professionals i ser la pedra angular de l’estrena de la formació habitada en el ciclocròs.

En el seu pas de categoria en carretera ha fet un salt de qualitat i ha evidenciat ser un ciclista molt complet. El seu treball d’equip s’ha fet notar en jornades repletes de xicotets repits i mitja muntanya i inclòs en el nové lloc parcial obtingut en la Volta a la Comunitat Valenciana.

Sobre el fang, ha nodrit la seua progressió amb un calendari realment exigent que ha combinat les cites habituals a Espanya amb les proves de major nivell d’Europa en el Superprestige i la Copa del Món. El seu domini en les proves nacionals s’ha estés i en les carreres internacionals ha lluitat al costat dels favorits fins a convertir-se en un corredor vigilat en les jornades més tècniques. Això es tradueix en un total de 22 dies de competició disputats fins ara, que han resultat en dotze top-10 i 8 victòries, set d’elles a casa i la restant en Contern (Luxemburg).

Felipe Orts es mostra satisfet pel resultat en totes dues disciplines: “Molt content de seguir al Burgos BH un altre any i molt content de fer valdre a l’equip que és una aposta decidida, que val la pena. S’han inclinat pel ciclocròs a l’hivern i estan eixint les coses com jo esperava, demostrant que és una disciplina que està tenint molta estirada i crec que per a l’equip està tenint la repercussió que mereix. Per això, estic encantat d’haver pogut justificar-ho i per seguir en la carretera amb el millor calendari, per a continuar millorant i continuar fent passes com enguany”, ha comentat.

Articles relacionats