18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

“Falles 2021: cap a una nova normalitat” acte faller carregat d’intencions

 

– La Federació de Falles de Gandia prepara un acte per al 31 d’octubre al Museu Faller.

– Amb el títol “Falles 2021: cap a una nova normalitat”, es pretén tornar d’una manera controlada i responsable, a l’activitat fallera que va cessar de sobte el març passat.

A l’acte assistiran, abillats amb la indumentària valenciana tradicional, les reines majors i infantils de les 23 comissions, així com els presidents i presidentes. Junt amb les corts d’honor, participaran d’un acte fora del calendari ordinari on es rendirà homenatge a tots ells, i per descomptat, a Alba i Sandra, les Falleres Majors de Gandia de l’exercici 19/21.

Per les restriccions d’aforament regulades per la normativa actual, no podrà haver-hi públic presencial de les falles, però l’acte es retransmetrà en directe per la televisió local.

Amb aquesta iniciativa s’espera revitalitzar un poc la malaurada activitat comercial dels negocis fallers: pirotècnia, flors, indumentària, perruqueries, etc.

Des de la Federació de Falles de Gandia assenyalen que “serà una prova de foc per a demostrar a la ciutadania que és possible fer actes fallers amb el màxim respecte a la situació de pandèmia mundial”.

 

Articles relacionats