9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Celebració virtual de la Run Càncer d’Oliva

– L’edició de 2020 de la Run Càncer a Oliva serà molt diferent de com s’ha desenvolupat fins ara.

– L’edició de 2020 denominada “A tu marxa” tindrà lloc el pròxim 15 de novembre.

– Serà una cursa “virtual, asíncrona i deslocalitzada”

Aquesta prova solidària s’ha presentat al saló de plens de l’Ajuntament d’Oliva, amb la presència de l’alcalde d’Oliva, David González Martínez, el regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà, el vicepresident de l’AECC, Javier Llompart, el coordinador de la “Run Càncer”, Sergio Sahuquillo, la presidenta de l’assemblea local d’Oliva de l’Aecc Junta Local Oliva, Marisa Pericás, i membres de la directiva local i provincial de l’associació.

El dia 15 de novembre s’instal·larà el tradicional arc d’aquesta cursa solidària, però no hi haurà ni eixida, ni arribada com a tal. Des de l’organització s’ha informat que els participants poden realitzar el tradicional recorregut en l’horari que desitgen, respectant les mesures de seguretat i evitant les aglomeracions des de les 9 i fins a les 13 hores.

Des de l’assemblea local de l’AECC es vendran les samarretes de la “Run Càncer 2020 d’Oliva” els divendres 23 i 30 d’octubre, i el 6 i el 13 de novembre, davant del Mercat Municipal, en horari de matí amb un preu de 6 euros que es destinen de forma íntegra a les investigacions contra el càncer. També poden adquirir-se els dorsals solidaris al preu de 3 euros.

Articles relacionats