FAES RENOVA AMB ESIC LA PROGRAMACIÓ DE LA SEUA OFERTA FORMATIVA

La Comissió de Formació de FAES (Federació d’Associacions Empresarials de la Safor), composta per Rafael Juan, Santi Torres, Pilar Regna i Fina López, en col·laboració amb Foment, s’ha reunit amb els representants d’ESIC (Agustín Carrilero, director de l’àrea de Postgrau; Jaime Picher, sotsdirector comercial, i Ángel Garrigós, responsable d’Admissions de Postgrau) per a definir la III edició dels Programes Formatius en la Federació que enguany se centrarà en el ‘Programa Superior en Competències i habilitats comercials en la gestió de grans comptes’.

Aquest programa, tal com ha explicat Agustín Carrilero, s’impartirà en Foment i pretén abordar “la gestió de clients com a funció rellevant de l’àrea comercial, fonamentada en el contacte continu i professional amb els clients per a l’assoliment dels objectius particulars del comercial i els generals de l’empresa”.
A la pregunta sobre què poden trobar els alumnes en aquest formació, Carrilero ha assenyalat els següents punts: desenvolupament de competències personals en el lloc, planificació orientada al treball amb els clients i a l’aportació de marge, anàlisi i desenvolupament de la cartera de clients, assumpció del grau de responsabilitat enfront del client i lideratge de clients.
Segons ha explicat el director de l’àrea de Postgrau, el programa “va dirigit a tots els professionals interessats en la comprensió i entreteniment dels factors clau d’èxit i per a millorar en l’acompliment dels diferents llocs comercials en gestió de clients”.
Quant a la durada serà de 140 hores arrancant en el mes de maig i finalitzant la formació en el mes d’octubre, amb la interrupció del programa durant el mes d’agost. Des d’ESIC no descarten que hi haja una continuació del programa, de fet, recalquen que “FAES valora molt positivament situar la projecció professional del rol comercial dins de les organitzacions i que es traduïsca en una actitud positiva i motivadora enfront del treball”.
Sobre els beneficis a l’hora de desenvolupar la formació en Foment, Carrilero ha incidit en la “proximitat i comoditat per a l’alumne”. A més, valora “el compromís de la ciutat de Gandia i, sobretot, les facilitats per aproximar la formació. Ens faciliten instal·lacions, un calendari d’actes i d’esdeveniments que aporten informació, dinamisme i activitat”.
Finalment, ha destacat la relació formativa tan “positiva” entre FAES i ESIC en tractar-se d’ “un projecte acadèmic dissenyat per a fer front a les necessitats formatives i estratègiques d’empreses privades de la zona que permetrà millorar la competitivitat del teixit empresarial de la Safor”.

Et Pot Interessar