20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

EXPERTS EN PLAGUES ANALITZARAN A GANDIA LES AMENACES DEL MOSQUIT TIGRE I EL ZIKA

Aquest matí s’ha presentat la programació d’aquesta important conferència organitzada per CTL i en la que ha col•laborat l’Ajuntament de Gandia conscient de la importància d’aquesta temàtica per a tota la societat.
Segons Xavier Ródenas, regidor de Gestió Responsable del Territori,“la lluita contra el mosquit tigre, aquest estiu, va ser una prioritat per a aquest Ajuntament. Vam respondre de forma contundent i intensa, no hem deixat de treballar en aquest assumpte i estem convençuts que encara podem fer més, per això ens hem bolcat en la proposta de CTL d’organitzar aquest simposi que és una gran idea. El canvi climàtic és evident, les plagues i les temperatures d’aquest hivern són una mostra dels seus efectes. Nosaltres no deixem de treballar en aquest assumpte i de fet ja estem preparant el pla d’actuacions per a la temporada que ve”.

Perpart dels organitzadors, el director gerent CTL, Joaquín Bernabeu, ha afirmat que “el problema del mosquit tigre anem a tindre’l tots els anys, perquè som un hàbitat ideal per a ell. Així que el nostre treball és controlar però també divulgar com fer front a aquesta plaga. Amb aquest simposi anem a donar un primer pas molt important per tal de ser capdavanters en el tractament de les noves plagues emergents. Vindran experts amb renom a nivell estatal i també internacional. Nosaltres exposarem el treball fet a Gandia com a model i exemple de com vam actuar i tot el que hem preparat per a l’estiu que ve. Compartirem experiències i també noves tècniques en la lluita contra les plagues. Evidentment, en el moment en què estem també haurem de parlar del virus Zika”.

Més informació sobre el Simposi la poden trobar a www.plagasvectoriales.es

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles