17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Èxit de públic en la II Fira de Muntanya de la Safor

  • L’esdeveniment, organitzat per la regidoria de Medi Ambient i el Centre Excursionista de Gandia, va reunir centenars de visitants al voltant de les més de 50 activitats programades per a promoure el món de la muntanya, des d’un punt de vista esportiu, paisatgístic, cultural o verd.

Gandia Fira de la muntanya

Èxit absolut de la II la II edició de la Fira de Muntanya de la Safor celebrada del 30 de novembre a ahir diumenge 3 de desembre, i que va acollir més de 600 persones vingudes de diferents parts de la comarca.

La iniciativa del departament de Medi Ambient, organitzat pel Centre Excursionista de Gandia, un club de referència en el món de l’excursionisme, l’alpinisme i l’espeleologia, l’esdeveniment va comptar amb més de 50 activitats l’objectiu de les quals, més enllà de promoure l’esport, era convertir a la ciutat en un punt de referència també paisatgístic, cultural i mediambiental.

La regidora delegada de Medi Ambient, Alícia Izquierdo, ha assegurat que el seu departament està «molt satisfet» amb l’organització i tots els esdeveniments que s’han dut a terme al llarg dels quatre dies. «Enguany, la fira ha millorat molt el nivell de la quantitat i la qualitat de les seues activitats», ha comentat.

Entre altres coses, es van dur a terme set excursions a llocs com la Cova dels Meravelles o el Morabit, i es van preparar presentacions de llibres, mercats, i xarrades sobre temes com la fauna o els incendis forestals.

A més, va tindre lloc la II Mostra de Cinema de Montanya, un cicle de documentals que es va dur a terme en el Teatre Serrano i va comptar amb la participació de persones molt rellevants en l’àmbit del senderisme i l’alpinisme nacional.

La idea, tal com ha explicat l’edil, és que «la fira es consolide i puga tornar a celebrar-se el pròxim 2024».

Articles relacionats