10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Èxit de participació i organització del Torneig Prado Pàdel Cup

Amb el hàndicap d’un cap de setmana de calor sufocant s’ha desenvolupat el torneig Prado Pàdel Cup organitzat per la falla Plaça Prado en les instal·lacions del club de tenis de Bellreguard. El torneig també ha comptat amb la col·laboració dels professionals de l’acadèmia Vive Pàdel.

Més de 150 participants en 3 categories d’adults i 2 categories infantils. Durant tot el cap de setmana s’han jugat les partides en les instal·lacions del club fent un espectacle esportiu atractiu per a tots els públics.

Des de la comissió fallera han volgut destacar la professionalitat d’Ita Campos i Vicent Verdú de l’acadèmia Vive Pàdel per la seua dedicació i implicació, així com al club de tenis Bellreguard i a tots els participants per han fet realitat aquesta activitat esportiva. Després d’unes partides molt disputades en semifinals i finals els resultats han quedat així.

2a Categoria Infantil

Subcampions:
Roberto Volta – Valeria Bolta

Campions:
Elsa Pinzón – Aitana Martínez

1a Categoria Infantil

Subcampions:
Raúl López – Erik Sala

Campions:
Mario Gonzalez – Víctor Sanchis

3a Categoria

Subcampiones:
Isabel Herrero – Pura Gómez

Campions:
Inma Torres – José Manuel Correa

2a Categoria

Subcampions:
Rosa Monzó – Pau Diaz

Campions:
Ainhoa Ciscar – Albert Chàfer

1a Categoria

Subcampions:
Joan Díaz – Antoni Blasquet

Campions:
Adrián Mascarell – Carles Montaner

Des de la Falla Plaça Prado han assenyalat “Volem agrair la participació i dedicació de tots els participants i donar-los l’enhorabona als guanyadors”.

Articles relacionats