14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Èxit de participació i organització del I Festival Joves Talents de la Cançó a Guardamar de la Safor

festival guardamar3Anit va tindre lloc la celebració de I Festival Joves Talents de la Cançó amb un gran èxit de participació i organització, aquesta iniciativa promoguda per l’Escola de Música de Guardamar, va estar encapçalada per José Luis Carreres, director de l’Escola, i de Mavi Lorente, professora de cant i prestigiosa coach musical.

Aquest acte era el tancament de l’escola de cant per a jóvens realitzada per Mavi Lorente, a on es va apreciar el resultat de les pràctiques realitzades. Cal destacar l’aportació de les més menudes, tant per la seua veu, com per la gràcia i saber estar a l’escenari, davant un públic que omplia la plaça de les Moreres. Mavi va destacar “el millor ha sigut l’amistat que en tampoc han forjat entre elles”

festival guardamar4El patrocini de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor va ser també clau per a l’esdeveniment, a on no falta mitjans per fer un Gran Festival.

Cadascuna de les participants va cantar dues cançons i finalitzaren en una espectacular actuació a on participaren les huit jóvens, recolzades per Mavi Lorente, l’artista invitada i el presentador del Festival. Quan s’acostava el termini de la cançó les acompanya uns focs artificials que donaren un punt espectacular a la fi al Festival.

festival guardamar1Les participants al Festival:

NOELIA MARTÍ GALLEGO de Gandia
GEMMA MONTILLA FEMENÍA de Piles
MIRANDA HAMILTON FERRER de Guardamar de la Safor
SARA MONZÓ ESCRIVÀ Almoines
MARTA BRINES PAREJA de Miramar
IRENE MONCHO FERRER de Guardamar de La Safor
SILVIA PEIRÓ LLOBELL de Gandia
CANDELA CASANOVA CISCAR de Daimús

festival guardamar

Articles relacionats