21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Èxit de participació en l’acomiadament de la II edició d’Estiuvers Gandia

El passat diumenge 28 d’agost, la Torre dels Pares es va convertir en l’últim escenari del cicle del festival Estiuvers amb l’espectacle «La torre dels versos». Vora 300 persones van poder gaudir de la poesia de Josep Lluís Roig Sala i Christelle Enguix, coordinada amb la Muixeranga de la Safor.

EstiuVers Gandia Torre dels Pares fotografia Frances 2
EstiuVers, Gandia, Torre dels Pares, fotografia Francés

L’acte va estar presentat per la regidora de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Alícia Izquierdo, acompanyada del Secretari autonòmic de Cultura i Esport, Ximo López.

Al recital on l’arquitectura, la paraula i les torres humanes van donar fi a aquest festival poètic d’estiu també hi van assistir el vicealcalde, Josep Alandete, el regidor de  Cultura, Nahuel González, o el director General d’Esports, Josep Miquel Moya, entre altres.

EstiuVers Gandia Torre dels Pares fotografia Frances 3
EstiuVers, Gandia, Torre dels Pares, fotografia Francés

Els protagonistes en l’apartat de la poesia són autors de la comarca que han escrit llibres com ‘El cor del minotaure’ i ‘Tot el blat’ de Christelle Enguix, o ‘El somrís de les carreteres secundàries’ i ‘La llum del curtcircuit’ de Josep Lluís Roig. Pel que fa a la Muixeranga de la Safor compleix el seu vint aniversari de formació i va acompanyar el recital de versos. Prèviament a l’actuació, els assistents van poder visitar l’edifici patrimonial de La Torre dels Pares.

El festival està organitzat per la regidoria de Patrimoni històric, artístic i cultural, amb la col·laboració del departament de Cultura. Coordina el poeta gandià Joan Deusa.

Articles relacionats