23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Èxit de participació de la jornada de neteja del Riu Serpis promoguda per “Fent Camí Net”

– Més de 60 persones voluntàries han participat en una nova jornada de neteja del Riu Serpis.

La jornada de hui ha sigut un dia molt especial per a nosaltres, ens hem ajuntat més de 60 persones, veïns i veïnes de Vilallonga però també molta gent que venia de diferents localitats del País Valencià, totes unides per l’estima a la natura i motivades a aportar el seu gra de sorra per a tindre un planeta més verd“, ha assenyalat l’associació Fent Camí Net a la finalització de la jornada.

Per una major eficàcia dels treballs de neteja els voluntaris s’han dividit en 5 grups. D’aquesta manera la neteja s’ha fet a 5 zones diferents. Les tasques de neteja s’han realitzat tant per dins del riu com per la part de fora.

Després de fer una bona feina ha arribat celebrar i gaudir de la bona companyia a la vora del riu amb esmorzar i granissat de llima cortesia de @bioagradables i @gsscout.

Fent camí ha agraït  als participants l’assistència “Moltes gràcies a tota la gent i associacions que han participat, Grup Scout Villalonga, Plàstic Preciós, La Safor BIOagradables, Xeración, Ajuntament Villalonga, Plataforma del Serpis”

Articles relacionats