19.2 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Èxit de participació de la iniciativa de portes obertes del Patrimoni de Gandia

 

 

• Més de 2.000 persones visiten el patrimoni de Gandia durant la Pasqua

• L’estrela ha sigut l’Alqueria de la Torre dels Pares, que amb la seua obertura al públic ha superat totes les expectatives, amb quasi 1.400 visites en quatre dies diferents.

• La resta d’espais visitables dins la iniciativa «Portes Obertes al Patrimoni»: el Museu Arqueològic de Gandia, el Castell de Bairén, la Cova del Parpalló o el Morabit de Marxuquera, han mantingut un ritme al voltant de les cent visites en cadascuna de les seues dues dates.

• Alícia Izquierdo agraeix l’interés pel patrimoni i ha avançat que ben prompte es presentaran novetats respecte a les noves visites que es podran fer.

“Acabem les vacances de Pasqua i no podríem estar més contentes. Més de 2.000 persones han acabat visitant els nostres monuments durant les jornades de portes obertes que hem organitzat des del Museu Arqueològic de Gandia. Amb aquesta campanya, que hem volgut anomenar ‘Portes obertes al Patrimoni’, la ciutat ha posat tots els seus recursos arqueològics al servei de la ciutadania i les persones que ens han visitat durant aquestes setmanes, amb una oferta cultural rica i diversa”, ha explicat la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Patrimoni, Alícia Izquierdo.

Sens dubte, l’estrela d’aquestes jornades ha sigut l’Alqueria de la Torre dels Pares, que amb la seua obertura al públic ha copsat totes les expectatives, amb quasi 1.400 visites en quatre dies diferents. La resta d’espais visitables, que inclouen el Museu Arqueològic de Gandia, el Castell de Bairén, la Cova del Parpalló o el Morabit de Marxuquera, han mantingut un ritme al voltant de les cent visites en cadascuna de les seues dues dates.

“En conjunt, no podem més que donar les gràcies a la ciutadania pel seu suport i per l’interés mostrat en conéixer el nostre patrimoni arqueològic, el qual seguirem recuperant, conservant, restaurant i fent valdre per a totes vosaltres”. Izquierdo ha avançat que ben prompte es presentaran novetats respecte a les noves visites que es podran fer al patrimoni de Gandia. A més, ha recordat que a través de la pàgina www.visitgandia.com es poden fer reserves per a les visites que s’ofereixen regularment.

Articles relacionats