24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Èxit de la presentació del llibre “Resilientes” al Palau Ducal

· “Resilientes” inclou 6 testimonis de dones, 5 víctimes de violència de gènere i la filla d’una de les víctimes.

· Des de hui es pot recollir gratuïtament el llibre “Resilientes” a les instal·lacions del departament d’Igualtat, a la Biblioteca Central i a les llibreries Ambra, Gavina i Ferrer.

El saló de Corones del Palau Ducal es va quedar xicoteta ahir per acollir amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere la presentació del llibre “Resilientes. Testimonios en primera persona de mujeres víctimas de violencia de género“, escrit per la periodista Marina Vallés.

La presentació va ser introduïda per la comunicadora Puri Naya i també va comptar amb l’assistència de l’escriptor del pròleg, el catedràtic en psicologia Vicente Garrido, expert en violència de gènere i autor de nombroses obres al respecte.

Aquest projecte finançat pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere inclou 6 testimonis de dones, 5 víctimes de violència de gènere i la filla d’una de les víctimes que ara en l’edat adulta explica com va viure la seua infància quan sa mare sofria violència de gènere.

En la presentació es va entregar un exemplar del llibre ‘Resilientes’ a tots aquells que van anar. Però a partir de hui es podrà recollir de manera gratuïta a les instal·lacions municipals del departament d’Igualtat (C/ Tossal núm. 8, quarta planta) així com a la Biblioteca Central i les llibreries Ambra, Gavina i Ferrer.

Articles relacionats