9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Èxit de la campanya de recollida de roba impulsada per les Noves Generacions de Gandia

• NNGG Gandia va dur a terme una xicoteta campanya de recollida de roba per a les persones que més ho necessiten.

• David Ronda: “Veiem com la ciutadania col·labora amb els més necessitats en aquests moments durs”

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, va dur a terme una xicoteta campanya de recollida de roba, amb l’objectiu conscienciar a la ciutadania en general i als joves en particular, sobre el necessari que és en aquests difícils temps ajudar als altres.

La destinació de la roba recollida ha sigut a favor de Càritas Gandia, una institució benèfica que ofereixen la seua ajuda desinteressada als qui més ho necessiten. Per a ells, rebre aquesta donació és més que satisfactòria, arribant-la a comparar com si es tractara d’un premi.

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha assenyalat “que la idea de Noves Generacions és “una vegada més, ens impliquem ajudant a la gent necessitada i associacions benèfiques col·laborant amb elles mitjançant aquesta campanya”, i afegint, “la podem qualificar d’èxit un any més, ja que hem donat roba en molt bon estat i totalment cuidada per a tindre un segon ús”.

La campanya s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2021 de l’entitat local, dins de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix Maria Garcia.

Ronda, ha reivindicat “la solidaritat, el compromís i els valors que conformen Noves Generacions”, aportant “tots els que componem el col·lectiu som gent que volem transmetre als més necessitats que estem per ajudar-los i que treballem  des del cor, amb humilitat i pel benefici de tots”.

Articles relacionats