13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Èxit d’aportacions solidàries de la Campanya de la Federació de Moros i Cristians

– Més de 1000 kg d’aliments s’han aconseguit a la campanya solidària organitzada per la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, i la regidoria de festes, encapçalada per Yolanda Navarro.

– Els aliments aconseguits es destinaran per als usuaris de Creu Roja en Oliva.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha agraït la col·laboració i adhesió de la Federació de Moros i Cristians, i ha recalcat que “es tracta d’un col·lectiu molt nombrós que sempre ha estat predisposat a participar en totes les iniciatives socials i solidàries de la ciutat d’Oliva”.

A més, Yolanda Navarro ha volgut fer valdre la tasca que desenvolupa Creu Roja d’Oliva que cada any, ajuda a nombroses famílies vulnerables i des de l’inici de pandèmia ha estat treballant incansablement, amb col·laboració de l’Ajuntament, per donar suport a totes les persones que més ajuda requerien.

Per finalitzar, la regidora de Festes ha felicitat públicament als col·lectius festers de la ciutat per la solidaritat i el treball social que realitzen cada any en benefici dels més vulnerables, i els anima a continuar en aquesta línia.

Articles relacionats