23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Eva Pellicer Morant nova Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2023

Eva Pellicer Morant nova Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2023

• Eva Pellicer Morant és confrare de la Germandat de la Verge de la Soledat, que torna a tindre una Padrina de la Setmana Santa de Gandia després de 18 anys.

• El pròxim 8 de juliol tindrà lloc als jardins de Foment AIC l’acte de petició de la nova Padrina.

La Setmana Santa de Gandia inicia el nou exercici amb el nomenament de la nova Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera del Crist Ressuscitat.

Després de la reunió realitzada amb les Germandats Majors s’ha fet públic que Eva Pellicer Morant serà la màxima representant de la Setmana Santa de Gandia per al pròxim exercici.

Eva Pellicer Morant és confrare de la Germanor de la Verge de la Soledat, de la qual ha sigut la seua Cambrera durant el període 2017-2020.

Per tant, serà la tercera dona en la història de la Germandat de la Verge de la Soledat que ostente el càrrec després d’Immaculada Bañuls en 1986 i Miryam Velázquez en 2005. Això suposa que després de 18 anys des de l’últim nomenament la citada Germandat tornarà a tindre a la màxima representant de la Setmana Santa gandiana.

Per a Eva Pellicer, Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2023 “ser la nova Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera del Crist Ressuscitat és el major privilegi que podré tindre mai com a confrare i gandiana. Sent el pes de la responsabilitat de representar a la Setmana Santa amb major activitat i projecció de la Comunitat Valenciana. Des de ja mateix em pose al servei de totes les Germandats de la ciutat.”

Per a Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germanors “comença un nou exercici de la Setmana Santa de Gandia i ho fem amb el nomenament de la màxima representant de la Setmana Santa. Eva Pellicer té una dilatada trajectòria dins del nostre col·lectiu i ha estat també vinculades a dos elements fonamentals de la Setmana Santa gandiana com és la seua acció social i també l’apartat divulgatiu i cultural”.

L’Alcalde Gandia José Manuel Prieto rebrà aquest dimecres a l’Ajuntament de Gandia a Eva Pellicer i a Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia.

Finalment, la Setmana Santa de Gandia comunica que el pròxim 8 de juliol tindrà lloc l’acte de petició en el qual Eva Pellicer acceptarà als jardins de Foment AIC el càrrec de Padrina de la Setmana de Gandia 2023 i Cambrera del Crist Ressuscitat.

Articles relacionats