21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Eva Palomares, Partit popular de Tavernes, ha sigut presentada públicament com a candidata a l’alcaldia

 

 

– El Partit Popular de Tavernes acull als membres de Ciutadans de Tavernes

– Palomares que amb “energia de la bona” pretenen donar el tret d’eixida a una campanya que es preveu renyida per l’alcaldia de
Tavernes de la Valldigna

Aquest divendres 10 de febrer, Eva Palomares ha sigut presentada públicament com a candidata a les eleccions municipals del maig vinent. Entre aplaudiments, la que és portaveu a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, ha accedit a la Casa de la Cultura, on ha exposat el seu projecte: el canvi que necessita Tavernes.

La candidata ha estat abrigallada per centenars d’afiliats, simpatitzants, veïns i càrrecs interns del Partit Popular a tots els nivells i pels integrants procedents de Ciutadans de Tavernes, que s’integraran al projecte de Palomares. Entre els assistents, es trobava l’actual president autonòmic, Carlos Mazón i el president provincial, Vicent Mompó, la presentació de Palomares s’ha dut a terme per dos de les seues millors amigues, qui l’han enarborada com “la millor alcaldessa possible per a Tavernes”. “L’única raó per la qual estic hui ací és el nostre
municipi i aconseguir el canvi que tant reclama la nostra població”, iniciava Palomares el seu discurs.

“Cada d’un de vosaltres sou imprescindibles per a afrontar aquest repte; sou el motor que fa que mai tirem la tovallola” ha repetit Palomares en diverses ocasions, i ha recalcat la seua absoluta prioritat: un municipi que pensa tant en el nucli urbà com a la platja, “treballant per un poble de manera integral per a guanyar el nostre futur de manera conjunta”, ha afirmat la candidata.

“No deixeu que ningú us faça creure que no podeu canviar el vostre futur. Tavernes, entre tots, serà gran”, finalitzava Palomares.

Articles relacionats