11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Nahuel González es presenta com a candidat d’EUPV a l’alcaldia de Gandia abrigallat per Pérez Garijo i Marina Albiol

Nahuel González, actual regidor amb la coalició Més Gandia, s’ha presentat com a llista d’EUPV a les pròximes eleccions de 2019 a l’alcaldia de Gandia, en un acte celebrat a la Casa de la Cultura este dissabte, després de la seua elecció en primàries.

A l’acte han assistit, entre altres, la coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, i l’eurodiputada Marina Albiol. Nahuel González va anunciar a finals d’octubre la presentació de la seua candidatura, per tal de revalidar com a cap de llista, com ja va ocórrer en la candidatura presentada en 2015, quan no va ser candidat a l’alcaldia en incorporar-se a la coalició Més Gandia, encara que finalment, i gràcies a la coalició, va ser elegit regidor, formant part del govern des d’aleshores.

La reedició de Més Gandia està ara en l’aire, i de no prosperar Nahuel González es sotmetrà per primera vegada a les urnes com a candidat a l’alcaldia. 
EUPV ha destacat en una nota “la tasca realitzada durant els anys que ha estat al capdavant de la regidoria de Benestar Social, així com a Participació ciutadana, on sempre s’ha intentat donar el valor i el suport necessari a la ciutadania que ho necessitava, així com la necessitat de continuar per poder acabar el projecte d’una ciutat digna, amb justícia social i valors democràtics”.
González, ha graït “tota la tasca i el suport de tota la militància”, i, “amb la intenció de sumar a totes aquelles persones que busquen un projecte en positiu”, convida a sumar-se a al seu projecte, “on l’únic objectiu és el d’una ciutat on les persones i els seus problemes diaris, marquen l’agenda de treball”.

Articles relacionats