EUPV fica pressa a Més Gandia per a decidir la forma de concórrer a les eleccions

EUPV Gandia ha proposat obrir el nou curs polític amb una convocatòria de l’assemblea ciutadana de Més Gandia, la coalició de la que ara en forma part al govern local junt a Compromís i altres formacions, per a decidir la forma en què concorreran als comicis.
La formació declara que els resultats electorals de 2015 foren els millors de la història per a l’esquerra i que «això fou fruit de la creació d’un espai polític i ciutadà anomenat Més Gandia», afirma Irene Perales, membre de l’executiva local, i afig que «el govern que va sorgir de la confluència ciutadana de l’Assemblea Més Gandia ha regenerat la política de la ciutat i hem complit els objectius primordials que ens vam proposar a l’inici de la legislatura».
Esquerra Unida recorda el que ja ha afirmat en darreres ocasions que la unitat de totes les forces progressistes d’esquerres de la ciutat és la millor manera de dur a terme un projecte polític de futur i aposta perampliar-lo a altres formacions polítiques que van quedar fora amb anterioritat.
El coordinador local, Nahuel González, manifesta que la formació creu en una reedició ampliada de Més Gandia «perquè el treball que hem fet junts aquests tres anys ens demostra que funciona» i proposa la celebració d’una assemblea que inicie el curs polític en la qual fer una valoració dels èxits de la confluència i els partits es posicionen respecte a la continuïtat d’aquest projecte en la ciutat.
«L’assemblea d’EUPV seguim sense saber la postura de Compromís a pocs mesos del curs electoral. A través de la premsa hem rebut distintes opinions contradictòries. La legítima postura del candidat de voler anar en solitari va en una direcció contrària al que hem treballat tot aquest temps. Per això sol·licitem una assemblea Més Gandia on cada formació política manifeste de forma honesta i sincera la seua postura respecte a les eleccions de 2019», ha declarat González a les portes de l’ajuntament.
La formació apostarà sempre per la confluència, tot i que, recorda González «no ens preocupa anar en solitari perquè tenim la militància, els recursos i la capacitat política de treure un resultat electoral positiu. Creguem en la unitat perquè permet portar al govern un programa que avance en els drets socials, culturals i participatius dels veïns i veïnes de Gandia».

Et Pot Interessar