Alumnes de sisè fan propostes en matèria de seguretat viària al ple de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant juntament amb Pilar Fúnez, directora de la Jefatura Provincial de Trànsit i altres membres de la corporació, han participat aquest dimecres en el Ple d’Educació Viària que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Gandia. Una de les activitats previstes durant aquests dies amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.
Un total de 28 alumnes de sisé de Primària dels centres escolars que han participat en la iniciativa han format part d’aquest plenari on han proposat les mesures que implantarien en el cas de ser alcalde / alcaldessa.
Diana Morant ha explicat que els xiquets i xiquetes participants han estat els que van presentar millors redaccions sobre les mesures a prendre en cas de ser alcalde / alcaldessa per millorar la ciutat des del punt de vista de l’Educació Viària.
«Els que governem sempre hem d’estar pensant en el benestar dels ciutadans i ciutadanes. Una de les coses que més ens preocupa és la seguretat de les persones que transiten i es mouen a la ciutat perquè volem que Gandia siga una ciutat més amable i sobretot per als més vulnerables com els xiquets» va declarar l’alcaldessa.

Et Pot Interessar