13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

EUPV cedeix davant Compromís i accepta el número 4 en una nova versió de la coalició Més Gandia

EUPV ha cedit davant Compromís i ha acceptat reeditar la coalició Més Gandia amb el quart lloc per al seu candidat, Nahuel González. A més, EUPV renuncia al seu segon lloc presumiblement d’eixida, el sisè, en favor del candidat que designe Podem, en el cas de que aquesta formació accepte integrar-se a la coalició. 

El candidat d’EUPV, Nahuel González, ha reivindicat este divendres la confluència aconseguida el 2015 per diversos partits, “on es van ficar els interessos de la ciutat per damunt de les sigles”. En aquella ocasió es va ratificar en assemblea els llocs 3, 6, 9, 12 per a EUPV-Gandia.
A més, EUPV valora el treball realitzat durant aquests 4 anys, “millorant la vida de la ciutadania de Gandia, amb notícies constants en l’àmbit social i participatiu, unes polítiques que sempre s’han volgut promoure des de l’organització, i que ha obtingut molta notorietat de la formació”.
Aquesta setmana, a través de la premsa, i posteriorment per via oficial, EUPV rebia la proposta de Compromís per confluir a Més Gandia al lloc número 4 de la candidatura, junt amb la proposta per a Podem d’ocupar el número 6. EUPV-Gandia opina que és una posició injusta, i que tant el número 3 com el 6 corresponien a la seua formació per tal d’igualar els llocs que l’Assemblea Més Gandia va ratificar en el seu moment.
Tot i això, “en un exercici de responsabilitat política, i com a demostració de voluntat política per tal d’evitar un govern de l’extrema dreta, EUPV-Gandia accepta el lloc número 4 i cedeix, també, en el seu segon lloc de la candidatura en favor de Podem, perquè ocupe el número 6 de la confluència”. EUPV espera que a Podem accepten per tal de demostrar “la seua voluntat i responsabilitat social cap a la ciutadania”.
Per últim, aprofita per remarcar que en el cas que Podem no acceptara la proposta, el lloc 6 ha d’ocupar-lo la segona candidata per part d’EUPV-Gandia, “per fer valer la proporcionalitat d’una confluència unitària a Més Gandia”.

Articles relacionats