9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

#EstiuVers Gandia 2021: “Party Piera”

– Diumenge 29 d’agost, al Morabit (Marxuquera). 19.00 h (visita guiada) /  20.00 h (recital)

Seguim amb la programació de l’Estiuvers amb l’esperada Party Piera! Es tracta d’un  recital, realment, molt especial, on, a banda de gaudir d’una poesia recitada original del mestre saforenc, Josep Piera hi haurà música de Jazz improvisada pel jove guitarrista drover Peter Connolly i per Omar Mestre.

A més a més, es comptarà amb la intervenció de l’actor, Ximo Vidal, que interpretarà algunes peces de Piera acompanyat de guitarra.

Més tard, un grupet d’amics poetes del mestre de Beniopa hi pujaran a l’escenari i recitaran  algunes de les seues obres (perquè no pare la festa).

Finalment, hi haurà una aparició estel·lar del nostre protagonista, acompanyat, de nou, per la música de Peter Connolly i Omar Mestre.

Com diria un poeta de la Safor, açò sí que és un “comboi poètic” dels bons!

Festival EstiuVers Piera Party Morabit 1L’acte se celebrarà a Marxuquera, al recinte del Morabit o Nevasca, recentment restaurat. El punt concret (accessible en cotxe) on es troba geolocalitzat el Morabit és aquest: https://goo.gl/maps/L8puftxfF8m8eJvQ9

Es tracta d’una veritable nit d’estiu a la fresca, envoltats d’un paisatge que remourem amb les paraules. Com sempre, obrirem les portes del Morabit a les 19h perquè la gent s’hi puga inscriure i gaudir prèviament d’una visita guiada per l’espai del Morabit.

Aforament màxim de 50 persones segons l’ordre d’arribada.

Com sempre, l’associació solidària Ca Saforaui proporcionarà un punt d’avituallament amb refrescos i begudes.

Articles relacionats