12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Estiu Festiu i Borja Port Art acosten de nou un estiu cultural amb totes les mesures sanitàries

Aquest cap de setmana passat ha sigut molt musical on les bandes de música de la ciutat i el grup de dolçainers, han realitzat passacarrers pels barris de Beniopa, Grau i Corea. La música festera transmet diverses emocions, sens dubte una principal ha estat tornar a gaudir de la música valenciana als carrers. Amb els passacarrers han tornat a sonar els pasdobles tan nostres com Pérez Barceló, Paquito el Xocolater, Xàbia, entre altres. Al voltant de 140 músics han fet sonar els instruments, amb un gran reconeixement per als mateixos músics que vam poder apreciar amb els aplaudiments dels ciutadans que passejaven o que des del balcó tornaven a aplaudir emocionats al so de la música.

Un altre lloc emblemàtic ha estat la plaça del Port Moll dels Borja, on hem pogut veure a la companyia Traspediante amb U2DOWN, un espectacle de dansa-circ en què l’humor i la dansa interactuen en una disciplina molt peculiar: el funambulisme, amb un públic fidel on més de 250 persones es donen cita cada dissabte en un immillorable espai com és el Borja Port Art. Amb Estiu Festiu i Borja Port Art, tornem a viure un estiu ple d’emocions i satisfaccions, com no amb la màxima seguretat. La programació per aquesta setmana és la següent:

-Estiu Festiu:

rondalla agredolc 1Dijous 30 de juliol, a les 20 h. A la Plaça de Benipeixcar

MÚSICA A LA PLAÇA. Espectacle de música tradicional a càrrec de la Rondalla Agredolç

Divendres 31 de juliol, a les 20 h. A la Plaça de l’Escola Pia

BALLEM? Demostració de balls llatins dirigits per La Clave Del Cuarto

Dissabte 1 d’agost. A les 21 h. A la Plaça de la Marina (Grau)

DANSES DE FESTA. Espectacle de danses populars a càrrec del Grup de Danses El Rebombori

-Borja Port Art:

Dissabte 1 d’agost. A les 20 h. Al Moll dels Borja.

Companyia Txema Muñoz, amb TXEMA THE POSTMAN

Espectacle de màgia, amb ell és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països. Però hui té un paquet sense adreça- Què hauria de fer?

Articles relacionats