12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Esther Moreno Latorre es la nova cambrera de la Verge de la Soletat

– Esther és confrare des de 1993 i des de 1996 també és el seu marit, igual que els seus fills Pablo i Jaime, que van ser inscrits en la germanor el mateix dia del seu naixement

– La seua mare Consuelo, també va ser cambrera de la mateixa des de 1993 fins a 2007 i el seu germà José Ignacio va ser Germà Major de la mateixa des de 2008 a 2016

En el moment en què l’actual Germà Major, Vicente Rocher, va contactar amb ella per a donar-li la notícia durant el transcurs d’una reunió de Junta Rectora, Esther no va poder contindre l’emoció i va subratllar el gran honor que suposa.

També va voler comprometre’s a prestar el seu servei a la Germandat, a tots els confrares, Germandats de Gandia, a la ciutat i sobretot a l’Església, ja que “ho entenc com una bona i bonica manera de treballar la pastoral“.

Esther desenvolupa la seua labor professional com a professora en la Facultat de Magisteri i Ciències de l’Educació de la Universitat Catòlica de València “Sant Vicent Màrtir”. On també dirigeix l’Institut d’Investigacions Socioeducatives “Francisco Ferrer Luján” des del qual ha coordinat diferents projectes de cooperació en comunitats natives de l’Amazònia al Perú. És membre de l’Associació Valenciana de Dones Professionals i Empresàries Catòliques.

Com és costum a la Confraria, l’acte oficial de demanada i presentació tindrà lloc el pròxim 31 de juliol. Dia que celebren al fundador dels Jesuïtes, Sant Ignasi de Loyola, compartint l’eucaristia amb ells a les 20.00 hores a l’Església de Palacio i posteriorment la demanada als peus de la Verge de la Soledat.

Articles relacionats