12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Ester Casanova, cantautora valenciana, participa en “Un mar d’Igualtat” a la platja de Gandia

  • La cantant participarà dijous que ve en “Un mar d’Igualtat” juntament amb Patricia Campos, la primera dona pilot de l’Armada Espanyola
  • La platja de Gandia rebrà dijous que ve 8 d’agost a una convidada molt especial

Mar Igualtat 1La cantautora valenciana participarà en l’últim esdeveniment de “Un Mar d’Igualtat” juntament amb Patricia Campos. La que va ser primera dona pilot de l’Armada Espanyola i entrenadora de futbol als Estats Units, participa i organitza juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gandia, una sèrie d’esdeveniments per a promoure la igualtat, la cultura i l’esport femení a la platja de la localitat.

Per a aquesta última cita, compta amb una gran referent de la música valenciana. Ester Casanova parlarà de la seua trajectòria professional com a cantautora, fent un recorregut des dels seus inicis com a cantant i compositora fins a llançar el seu disc i fer concerts per tota la geografia espanyola.

L’esdeveniment començarà a les 19.00 hores amb una xarrada entre Ester, Patricia i Chema Lamirán, expert en màrqueting i comunicació esportiva, i a continuació els assistents gaudiran d’un concert d’Ester a la platja.

Tant el concert com la xarrada estan oberts a tothom que desitge gaudir d’una vesprada màgica amb dues grans dones referents de la societat valenciana, i se celebrarà a l’altura del número 48 del Passeig Marítim de la Platja de Gandia.

Articles relacionats