18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Este Nadal ajudar a Càritas Gandia és molt més dolç

• Càritas Gandia llança el dolç solidari “Cor de Càritas” en la campanya de Nadal

• Es tracta d’un dolç tradicional adaptat pel cuiner i voluntari de Càritas, Jesús Gutiérrez.

• El “Cor de Càritas” es caracteritza per la seua pasta cruixent i lleugera amb un toc de bergamota.

• El motle per al disseny del dolç ha sigut elaborat per l’Empresa amb Cor, Jordá.

• El dolç es podrà adquirir, amb un donatiu d’1 €, en la carpa que instal·larem a Gandia durant este Nadal

Càritas Gandia llança en esta campanya de Nadal un dolç: el “Cor de Càritas”, es tracta d’un dolç elaborat d’una recepta antiga, personalitzada i adaptada per a Càritas pel cuiner i voluntari de Càritas, Jesús Gutiérrez.

Es tracta d’una “pasta cruixent i lleugera, amb un toc de bergamota, que ens portarà records de la nostra infància”, segons explica el mateix Gutiérrez.

El “Cor de Càritas” s’elabora en la cuina de Càritas amb la col·laboració d’usuaris i voluntaris dels diferents programes de l’entitat. “L’objectiu -conta Maite Boscá, secretària de Càritas-, és recaptar fons per a ajudar a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més necessitades en estes dates nadalenques, al mateix temps que treballem amb els nostres participants”.

Boscá ha destacat també la col·laboració de l’Empresa amb Cor de Càritas Gandia, Jordá, que ha dissenyat un motle que reprodueix els 4 cors del logo de Càritas.

El dolç es podrà adquirir amb un donatiu d’1 € en la carpa de Càritas que eixirà al carrer este Nadal: este dissabte 25 de novembre i dissabte que ve 9 de desembre se situarà en el passeig de les Germanies, enfront de la Casa de Cultura, en horari de 10 a 13 hores. A través de les xarxes socials de Càritas Gandia s’anunciaran altres dies i ubicacions de la carpa on es podrà trobar este dolç.

Productes Nadalencs de Càritas

Des de Càritas Gandia s’han dissenyat altres productes propis dins de la campanya de Nadal. D’una banda, s’ha dissenyat una polsera de cinta de tafetà en roig amb cors; clauers elaborats a mà i decoracions personalitzades per a l’arbre de Nadal a més de Loteria de Nadal.

Articles relacionats