ESPERANZA AGUIRRE SE’N VA I AFIRMA QUE «HAVIA D’HAVER VIGILAT MILLOR» ALS SEUS

«En aquests últims dies hem conegut notícies d’indiscutible transcendència sobre el Partit Popular de Madrid. Són notícies que caldrà confirmar i calibrar i que no hem de donar per certes; però la gravetat de les mateixes, encara que no estiguen demostrades, em porten a presentar la meua dimissió com a presidenta del PP de Madrid», ha dit aquest migdia en la seu del partit, en el carrer Gènova.

Una de les primeres reaccions ha estat la del diputat i lider d’IU, Alberto Garzón, qui ha dit que Aguirre se’n va per salvarse del que «li ve al damunt al PP». 

La fins avui presidenta del PP de Madrid ha admès que «hauria d’haver vigilat millor» la situació de la formació encara que segueix insistint que «no li consta que hi haja hagut cap finançament irregular en el PP de Madrid» i que «s’han fet coses molt bones» durant tots aquests anys.

Preguntada per la premsa què havia canviat perquè dimitira avui i no fa anys, conegut que Granados porta temps en la presó a l’espera de judici, l’expresidenta regional ha assegurat que «el que ha canviat és que les informacions publicades aquesta setmana ja no semblaven parlar d’una etapa anterior de Granados com a alcalde de Valdemoro, sinó que sembla que afecten a una etapa en la qual va ser secretari general del PP de Madrid».

José Luis Planes nou Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco