28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Especial cap de setmana per als i les ciclistes de la Safor

Aquest pròxim diumenge serà un dels més importants per al ciclisme saforenc durant la present temporada amb la disputa dels campionats autonòmics tant en categoria cadet com d’elit i sub 23.

La població castellonenca de Sueras albergarà el campionat autonòmic de cadets on competiran els ciclistes de la Safor Xavi Mestre i Aitor Arlandis, en aquesta prova tenen l’última oportunitat per a poder anar al campionat d’Espanya.

Tots dos tenen serioses opcions, d’estar en el top ten de la carrera, però no serà fàcil, ja que la prova reunirà a prop de 200 corredors.

MESTRE I GOMAR

Quant al campionat autonòmic Sub 23 que tindrà lloc a Benicarló participaran Iván Gomar i Marc Mestre per primera vegada.

La prova transcorrerà per la comarca del Baix Maestrat, la prova tindrà un especial component de muntanya, i amb els millors ciclistes valencians del moment.

Pel que respecta a la categoria d’escoles, la ciutat d’Alfafar albergarà la tercera prova del challenge autonòmic de dones i una nova prova del challenge provincial, és a dir, els xics i les xiques correran per separat.

Articles relacionats