Escena Gandia finalitza amb més de vint mil espectadors

El cicle de concerts d’Escena Gandia ha finalitzat este diumenge 5 d’agost amb més de vint mil espectadors des que el 21 de juliol Pablo López estrenara el cicle.  La darrera tanda de concerts, del 2 al 5 d’agost, s’ha saldat amb una afluència de 10.300 persones, segons l’organització, que es correspon amb les actuacions de Juanes, Ozuna, Bunbury i Daddy Yankee. La major expectació la va generar divendres Ozuna, en consonància amb els 500 milions de reproduccions que el cantant «urbà» té dels seus temes al canal Youtube.

El cap de setmana anterior 8.300 persones van gaudir de divendres 27 a diumenge 29 de les tres actuacions programades: Cantajuego, que va reunir dos mil espectadors; Loquillo, qui va congregar a 2.300 persones, i l’espectacle Escena Gandia Pop – Noventeros, que va atreure 4.000 assistents. A això cal afegir les dos actuacions anteriors de Pablo López i Rafael els dies 21 i 22 de juliol. 

Mancant un balanç oficial, la sensació que deixa Escena Gandia 2018 és satisfactòria en l’aspecte organitzatiu, i també per al còmput d’un sector turístic que ha fiat bona part de les seues perspectives a este cicle de concerts.

Et Pot Interessar