17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Es reobri el consultori mèdic de l’Alqueria de la Comtessa

• Les actuacions han consistit en l’ampliació de les consultes, habilitació de la primera planta i instal·lació d’un ascensor

El consultori mèdic auxiliar de l’Alqueria de la Comtessa, pertanyent al departament de salut de Gandia, obri les portes dilluns que ve després de la remodelació de les seues instal·lacions.

Les actuacions han comptat amb una inversió de 232.000 euros de la Conselleria de Sanitat i es van executar en dues fases. En la primera fase es va procedir a l’ampliació i reforma de les consultes, sala d’espera i magatzem de la planta baixa de l’edifici, i en la segona es va procedir a l’habilitació de consultes en la primera planta i la instal·lació d’un ascensor.

Amb això, el centre s’adequa a la normativa d’accessibilitat, i alhora amplia les seues instal·lacions amb la finalitat d’oferir un millor servici i qualitat assistencial a la població. Durant les obres, l’assistència sanitària s’ha prestat en la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats